Партията се обновява. Имаме над 25 нови заявления за членство

...
Партията се обновява. Имаме над 25 нови заявления за членство
Коментари Харесай

ГЕРБ с решение след местния вот: Ще изключваме членове, партията се обновява

„ Партията се обновява. Имаме над 25 нови заявки за участие в Разлог, само че в това време е належащо да изключим от редиците си членове на партията, които работиха срещу нас по време на изборите. Политическа партия ГЕРБ – Разлог подаде за отстраняването на членове на партията, които работиха против ГЕРБ и като член на регионалното управление приканвам всички общински структури да ревизират членската маса, в случай че са имали подобен проблем. Само с хора – кардинални и безкористни можем да отстояваме позициите на Политическа партия ГЕРБ в област Благоевград. “ Това сподели кметът на Разлог Красимир Герчев, който бе хазаин на Областно заседание на ГЕРБ – Благоевград.
️„ Неслучайно избрахме семейството на Разлог. Това е самопризнание за позитивната акция на Красимир Герчев и Политическа партия ГЕРБ Разлог, и тяхната безапелационна победа. “, разяснява регионалният координатор и евродепутат Андрей Новаков.
На събранието участваха огромна част от регионалното управление на партията – Андрей Новаков, Георги Динев, Бисер Михайлов, Даниела Савеклиева, Красимир Герчев, представители на всички общински структури, кметът на Кресна – Николай Георгиев и кметът на Петрич Димитър Бръчков.
Направен е бил разбор на резултатите от локалните избори. „ Благоевградска област реализира доста положителни резултати за Политическа партия ГЕРБ и може да бъде номиниран и излъчен най-малко един зам.-министър в държавното управление на Мария Габриел “, предложил е Красимир Герчев, предава 24 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР