Партията ни е мила, държавата е над всичко! Да помисли

...
Партията ни е мила, държавата е над всичко! Да помисли
Коментари Харесай

Борисов: Партията ми е мила, но държавата ми е по-мила! Да помислим без избори да съставим кабинет

Партията ни е блага, страната е над всичко! Да намерения без избори да съставим кабинет! В тази комплицирана обстановка, в случай че отидем на избори, каквото е настроението на партията, ще съсипем страната. Но в сглобки не ми се взе участие. Като виновна партия да се опитаме да въведем ред в този безпорядък, тъй като Политическа партия са узурпирали цялата власт в страната. На Трети март народът сподели чудовищно разделяне, съобщи в речта си пред националното заседание на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов .

Ако ви оставя още малко, дори и аз не мога да взема завоя, съобщи водачът на ГЕРБ. Господ ни даде огромни тествания. В тези три години минахме през какво ли не. Но за смут на нашите съперници станахме и по-силни, уточни Борисов.

Усещам настроенията ви и в случай че ви накарам да вдигнете ръце за предварителни избори знам какво ще извършите, добави той

Към първичния разлом се появи едно ново разделяне в обществото. Вече и ние, които сме, то стана факсимиле – евроатлантическа коалиция, ще сме разрушени. И поотделно ще бъдем доста по-слаби в борбата за геополитическата ориентировка, съобщи Борисов.

Много обратно се върна за тия три години, само че в този момент има стъпчици напред, посочи водачът на ГЕРБ.

Ако в този момент отидем на избори, не знам по какъв начин ще повеждам предизборна акция. Аз не мога към този момент, както преди 9 месеца, да се „ сбия “ с Кирил Петков.

Подготвихме един план, с цел да не слагаме сътрудниците от Политическа партия и Демократична България в ултиматум. Днес в 14 ч. ще им го предадем, изясни Борисов и разгласи, че преговорният екип от страна на ГЕРБ ще бъде воден от Мария Габриел и ще включва Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.

Ако отидем на някакво съглашение, на някакъв контракт, да е с обикновено заглавие, че в сглобки се научаствах, прикани Борисов.

След като смениха поголовно шефове на Национална агенция за приходите, на митниците, това не са ли регулатори, попита Борисов. Вече са поголовно узурпирани от Политическа партия, там дори няма Демократична България, посочи той.

Защото се готвят за избори. Те са надарени, изключително Петков, за пласиране на фантазии от време на време, добави Борисов.

Ако приемеш да си министър председател с този финансов министър, за няколко месеца ще те провалят.

Ти с сходен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, спортния министър не му знам името, ще се провалиш. А оттова ние ще се сгромолясаме.

Предлагам на днешното заседание да ми гласувате да изпратим този преговорен екип и с това съглашение да се опитаме да създадем едно изцяло ръководство. Повече не 6 месеца, 9 месеца, разгласи Борисов и подложи на гласоподаване предлагането, което беше признато с очевидно болшинство.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР