Партията на Слави Трифонов може и да няма много неща,

...
Коментари Харесай

"Амалгамата" Пламен Николов - какво се знае за кандидат-премиера на ИТН

Партията на Слави Трифонов може и да няма доста неща, само че с едно удря в земята всички останали - единствено за три месеца " ИТН " номинира публично най-малко трима претенденти за министър председател - Антоанета Стефанова, Николай Василев и в този момент Пламен Николов. " Поне трима ", тъй като до предишния петък доста хора - в това число от Има Такъв Народ и другите партии в Народното събрание, бяха останали с усещането, че за министър-председател ще бъде повдигнат Петър Илиев.

В пет следобяд в петък обаче едно от най-бързо растящите търсения в Гугъл беше " Пламен Николов ". Никой не познаваше човекa, който отиде дружно с няколко от основните хора от " ИТН " да получи публично мандата за сформиране на държавно управление.

" Страната не е имала министър председател като мен до момента. Човек, който идва от бизнес средите, който има филантропично обучение и бизнес опит. Аз съм една допустима амалгама сред двете неща. Не сме имали до момента такава констелация в нашия политически живот ", сподели при първото си съществено медийно присъединяване в " Панорама " по Българска национална телевизия Пламен Николов.

Но настрани от самоопределянето на Николов като " амалгама " и " констелация ", за него има доста малко обществено налична информация и още по-малко изказвания, посредством които да се създадат заключения какви са политическите възгледи на човек, който има шансове след няколко дни публично да стане министър председател на България.

Накратко, Николов е с философско обучение, въпреки да има някои въпросителни към академичната му кариера. Не е наложително те да са освен това от разминавания в информацията, само че са показателни за това какъв брой малко се знае за него и какъв брой непознато лице е.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР