Партията на Николай Бареков България без цензура - Презареди България

...
Партията на Николай Бареков България без цензура - Презареди България
Коментари Харесай

Партията на Бареков вече е част от фамилията на европейските консерватори

Партията на Николай Бареков " България без цензура " - Презареди България към този момент е публично член на семейството на европейските консерватори. За това заяви самият Бареков в профила си във фейсбук.
Две хубави вести за “България без цензура” - Презареди България. Първата. Вече публично сме включени в Програмата на Европейските Консерватори като новоприет член на Алианса дружно с сътрудниците от Германия, които основаха Алтернатива за Германия - LKR. Общо единствено две партии ще бъдем признати. Молбите ни за участие връчихме преди 2 години в Прага. Официално приемът на първата и единствена българска консервативна партия е идната седмица на Срещата на АКРЕ в Баку, Азербайджан.
Поради някаква причина втората партия- претендент от България Вътрешна македонска революционна организация е отпаднала от програмата. Но ние им пожелаваме триумф за по-нататък. Вече въпросът “Коя партия съставлява консервативните политически полезности в България е решен и легитимиран международно”! Само ББЦ Презареди България е член на семейството на консерваторите дружно Британската консервативна партия, Републиканската партия на Съединени американски щати и полската “Право и справедливост”, които в този момент са ръководещи партии в своите страни. Ще имам достойнството да произнеса политическа тирада, отдадена на бъдещето пред консерватизма в света и в България пред влиятелния интернационален конгрес.
Втората вест. Предстои завръщането ми на екран в утринния часови пояс с предаване без цензура. Време е да се появи опция на модерната в последно време баджак публицистика. Очаквайте “Бареков и Байрактаров - без цензура” всяка събота от 9 часа. Откога и къде ще съобщим на следващия ден!, написа Бареков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР