„Партията на негласуващите ще е най-интересна на тези избори. Ако

...
„Партията на негласуващите ще е най-интересна на тези избори. Ако
Коментари Харесай

Първан Симеонов: На 4 април очакваме 3 милиона гласоподаватели

„ Партията на негласуващите ще е най-интересна на тези избори. Ако случаите на ковид не престават да порастват, интензивността на гласуващите ще спадне. Очакваме своя глас да дадат 3 милиона души. COVID-19 може да направи бариерата по-ниска и някои партии, които са на ръба, могат да се надяват на по-добро представяне”, разяснява в утринния блок на " Нова телевизия " социологът Първан Симеонов от организация „ Галъп”. По думите на Симеонов на тези избори забавни ще са Движение за права и свободи, тъй като нямат скрупулите да не бъдат сътрудник с който и да било.

„ Придържаме се към формулата 5+2. Тоест, 5 сигурни партии и 2, за които решаваща ще бъде идната предизборна компания. Не са изключени разбърквания, само че към този момент по-голямата част от хората са решили дали и за кого ще гласоподават. Първото място изглажда ще е за ГЕРБ. Борба ще има по-скоро за третото място и тя ще е сред Движение за права и свободи и „ ИТН “ ", предвижда сътрудника му от " Тренд " Димитър Ганев.

„ Няма по какъв начин да се направи каквото и да е ръководство, в случай че в него не участва или първата, или втората партия. Тоест, или ще има ръководство към ГЕРБ, или към Българска социалистическа партия. По всяка възможност ГЕРБ ще получи първи мандат за сформиране на държавното управление. След това провокациите ще са големи. Много партии обявиха, че няма да влизат с други формации”, сподели още Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР