Партията му ще се казва МЕЧ - Морал, единство, чест“

...
Партията му ще се казва МЕЧ - Морал, единство, чест“
Коментари Харесай

Радостин Василев иска да е кмет на София. Смята, че е достатъчно подготвен

Партията му ще се споделя МЕЧ - „ Морал, единение, чест “ и ще бъде учредена на 22 октомври

Минаващият от партия в партия Радостин Василев в този момент реши да се кандидатира за кмет на София.

„ Пред последните 2-3 месеца всички сме очевидци на това, което се случи в българската страна. След разкриването на записите вместо да се вземе съответна реакция по отношение на хората от тези записи за национално изменничество, тези хора си сформираха едно срамно държавно управление, което към този момент три месеца не работи в интерес на жителите, а в интерес на своя персонален интерес. През тези три месеца поради моята поредна политика - политика на битка със статуквото получих както невероятни удари, по този начин и голяма поддръжка. Преди две седмици взехме решение с моят екип, че ще се кандидатирам за кмет на София като самостоятелен претендент “, разгласи Василев.

Той разгласи, че е задоволително квалифициран и посочи, че инициативният комитет, който застава зад него, ще внесе нужните документи през идващите дни. „ Възприемам себе си и екипа си като опция на ГЕРБ “, уточни той.

„ Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София “ ще бъде слоганът на Василев в предизборната акция. Първата му задача ще бъде да направи инспекция на това по какъв начин са се разходвали средствата в столицата. Коментира, че в София имало общо чувство на неустановеност по тази причина той предлага смяна на ролята на общинска полиция, осветление на парковете, засилено полицейско наличие на натоварените булеварди, пешеходни пътеки и други

Общо приоритите му били 8. „ Зимата би трябвало да се отворят общински центрове, с цел да няма бездомници умрели от апетит ”, добави той.

След като показа главните си цели Василев увери, че те ще бъдат детайлно показани по време на предизборната акция. Той предложения претендентите за кмет на София на експертен спор.

Радостин Василев разгласи, че на 22 октомври учредява политическа партия МЕЧ (морал, единение, чест).


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР