Партията ИТН е ясна - иска да бъде като Каракачанов

...
Партията ИТН е ясна - иска да бъде като Каракачанов
Коментари Харесай

Методи Андреев: София трябва да признае неприятни истини за окупацията на Македония през ВСВ

" Партията Има Такъв Народ е ясна - желае да бъде като Каракачанов - да сте ги чули да кажат нещо срещу Путин? ", този обоснован въпрос зададе интензивният държавник доцент Методи Андреев при присъединяване си в предаването Денят с Веселин Дремджиев, което се излъчва по TV+ и TV1.

Методи Андреев може да бъде показан и като учител в УАСГ, и като някогашен депутат, и като някогашен ръководител на Комисията по досиетата.

" Играта с македонските националисти е взаимно обвързана, прави работа на Кремъл. София би трябвало да признае неприятни истини за окупацията на Македония през Втората международна война. Но истината е, че бедността на България пречи да бъде направено това, което Гърция направи - македонците да желаят да бъдат даже българи ", разяснява Македонския въпрос доцент Андреев.

" Може и да има 3000 дупки по пътищата (б.р. както твърди Бойко Борисов), само че сигурно те са и в паметта на Борисов. Кражбите със строителните пътни компании беше това, което захранваше чекмеджето ", счита Методи Андреев, който е инженер и доста добре схваща материята, касаеща строителство, пътища и така нататък

" Караджов и ролята на Има Такъв Народ е очевидна - да не се вършат промени и да се закрепи досегашната скица за обири. Да сте го чули да приказва за БГ инженеринга и смяната му? Вижте какъв брой пъти по-скъпо коства километър от прословутия тунел на Железница от един тунел в Норвегия - всичко ще стане ясно ", изясни доцент Андреев.

" Най-отвратителни са платените путинофили ", означи той, а по-късно добави: " Спадът на производството на някои български компании евентуално е обвързван и с това, че са съветски проксита и служат за пране на пари и източване на еврофондове ".

" Добре е, че Каримански не беше определен, само че е добре да се запитаме какво е било дадено от настоящия гуверньор Димитър Радев по тематиката КТБ ", разяснява още тогавашният депутат.

Целия диалог сред Веселин Дремджиев и Методи Андреев можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР