Партия Възраждане се използва като плашило, те са патерица на

...
Партия Възраждане се използва като плашило, те са патерица на
Коментари Харесай

Проф. Пиргова: Костадин Костадинов е на къса каишка от Бойко Борисов, Делян Пеевски и посолството

" Партия " Възраждане " се употребява като чучело, те са патерица на ГЕРБ. Тя си свърши работата. Разби се лявото до последно, патриотичните и патриотарски партии се разчистиха от терена. "

Така стартира коментара си политологът Мария Пиргова в " Часът на избора " по Евроком.

" Остана един Костадин Костадинов, който е на къса каишка от Бойко Борисов, Делян Пеевски, посолството. Той не е независим човек. ", безапелационна беше Пиргова.

" За мен " Възраждане " е проксипартия, която обира до момента един народен избор, една национална сила, вкарва я и в русофилска посока, която да бъде следена, и тази посока се управлява добре посредством Костадинов. ", изясни политологът.

" Само че Костадинов е водачът, който към този момент стартира да демонстрира негативсни качества и да къса със своя електорат. Направи отрицателни ходове, изгони много хора. Той има при него читави, рационални хора, които обаче той не понася. Ще върви надолу. ", безапелационна беше проф. Пиргова.

" Да, на европейските избори с една доста фрапантна антиевропейска изразителност може да покаже и по-голям резултат. Но това е една проксипортия, която ще бъде убита от личния си водач. ", съобщи още тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР