Партия „Възраждане“ иска да знае кои са криминално проявените лица,

...
Партия „Възраждане“ иска да знае кои са криминално проявените лица,
Коментари Харесай

„Възраждане“ иска да знае кои са криминално проявените лица, очаквани на протеста им

Партия „ Възраждане “ желае да знае кои са престъпно проявените лица, за които през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че готвят провокации на идния митинг в сряда, проведен от партията.

„ Възраждане “ провежда нов народен митинг на 23 февруари
Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов упорства вътрешният министър Бойко Рашков да изясни по какъв начин е получил информацията и дали е имало подслушване.

„ Кои са тези провокатори, кои са тези осъждани престъпни лица, хора, които са се занимавали с пазаруване на гласове? Най-вече кой е този, за който се допуска, че вероятно щял да взе участие? На мен ми е забавно предвид на това, че ние сме уредниците на митинга и тъй като на нашите митинги в никакъв случай не е имало провокатори. Никога! Не знам дали ще получим отговор…

Министърът на вътрешните работи може да се позове на това, че това е класифицирана информация, събрана със СРС…Очевидно е едно като общоприет извод – че разлика няма в методите и похватите на ръководещите, нито остарелият ГЕРБ можа да ни уплаши, нито новият ГЕРБ ще ни уплаши “, съобщи Костадинов.

Партия „ Възраждане “ ще поддържа митинга на служителите на реда в неделя, разгласи от трибуната на Народното събрание депутатът Петър Петров.

След като остро разкритикуваха опитите да бъдат въвлечени, даже по простъпка в провокативни дейности, Петър Петров съобщи, че на идния митинг идната сряда измежду поддръжниците на „ Възраждане “ няма да има провокатори.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР