Партия Опозиционна платформа – за живот инициира процедура по импийчмънт

...
Партия Опозиционна платформа – за живот инициира процедура по импийчмънт
Коментари Харесай

Опозицията в Украйна започна процедура по отстраняването на Зеленски

Партия „ Опозиционна платформа – за живот ” инициира процедура по импийчмънт против президента на Украйна. Това е обвързвано с решението за закриване на ефирен канал, се споделя в изказване на партията.
По информация на РИА Новости, във вторник вечерта Владимир Зеленски даде ход на решението на Съвета на национална сигурност и защита против украинските телевизионни канали „ 11 Украйна ”, NewsOne и ZIK - благосъстоятелност на депутата от секта „ Опозиционна платформа – за живот ” Тарас Козак. В тях най-често се даваше думата на депутатите от въпросната опозиционна партия.
 Украйна вкара нови наказания против Русия Украйна вкара нови наказания против Русия
Президентът на Украйна Владимир Зеленски подписа декрет за въвеждането на нови наказания против жители и компании на Русия, заяви „...
Ограниченията, също така, включват блокиране на активите, ограничение на комерсиалните интервенции, предотвратявена износа на капитали отвън Украйна, прекъсване на осъществяването на стопански и финансови отговорности към тях, отменяне или прекратяване на лицензите и другите разрешителни. На тези стратегии е неразрешено да употребяват радиочестотите на Украйна и да излъчват своите стратегии.
Голяма част от украинските оператори изключиха трите телевизионн канала от своята програмна скица, а останалите не излъчват сигнала им. Сега искащите да ги гледат могат да го създадат само през YouTube.
От трибуната на Народното събрание съпредседателят на партия „ Опозиционна платформа – за живот ” Вадим Рабинович упрекна Зеленски, че е „ блъснал в сърцето демокрацията, ” и е сложил под опасност съществуването на демократична и самостоятелна Украйна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР