Партия няма да отиде на инициираната от ГЕРБ среща

...
Партия  няма да отиде на инициираната от ГЕРБ среща
Коментари Харесай

Възраждане няма да участва в срещата за парламентарна покана към Зеленски


Партия " " няма да отиде на инициираната от ГЕРБ среща на парламентарно показаните обединения на следващия ден, на която да се разиска дали да бъде поканен украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога да направи видеообръщение при откриването на новоизбраното Народно заседание. Предложението пристигна през днешния ден от ГЕРБ.

Лидерът на партията разяснява предлагането по този начин: " Това към този момент е последна степен на дебилизация и инфантилизация в българската политика. Ако решат да създадат нещо сходно, просто ще се наложи да отправим ние покана към съветската посланичка и тогава допускам, че целият първи работен ден Народното събрание ще бъде провален ".

Останалите парламентарно показани партии към момента не са взели решение дали ще вземат участие в срещата, отбелязва БНР.

А през днешния ден по-рано болшинството от определените за депутати – от политическите сили ГЕРБ, Политическа партия, Политическа партия и Демократична България, взеха решение посланиците на Русия и Беларус да не бъдат канени на първото съвещание на 48-ия парламент. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР