Партия КОД се обръща към българската прокуратура и към Централната

...
Партия КОД се обръща към българската прокуратура и към Централната
Коментари Харесай

БСП се призна за наследница на престъпния комунистически режим в България

Партия КОД се обръща към българската прокуратура и към Централната изборна комисия. В последните дни изявления на претендент депутати от Българска социалистическа партия, Коалиция за България разкриват, че на свободните демократични избори за 49-ти парламент се е промъкнала и пропагандира гласоподавателите партия, която на процедура е оповестена за незаконна от Българския парламент през 2000 г, като притежател на оповестения за незаконен комунистически режим в България.

Настояваме двете институции неотложно да си влязат в отговорностите да пазят закона и демократичния избор на българина и да се сезират, за самообявилата се за приемник и правоприемник на Българска комунистическа партия днешна Българска социалистическа партия, която се явява на идните избори като Коалиция за България. Изказванията на претендентите на Българска социалистическа партия на процедура признават, че са наследници на " незаконния комунистически режим в България ". Това потвърждава нуждата от дълбока икономическа и политическа лустрация.

Законите в България би трябвало да се съблюдават, тъй като единствено по този начин се подсигурява свободата и независимостта на българските жители.

Петър Москов
Председател на КОД

 2023-04-02_Izbori.jpg

 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР