Партия Има такъв народ няма да спечели нищо ако продължи

...
Партия Има такъв народ няма да спечели нищо ако продължи
Коментари Харесай

Грешката на Трифонов е, че наложи, а не предложи кабинет

Партия " ИТН " няма да завоюва нищо в случай че продължи да извива ръцете на обединенията, които биха подкрепили техен кабинет в Народното събрание. Отказът от диалози демонстрира, че в Има Такъв Народ не схващат демократичните процеси, а поемането на политическа отговорност не е обвързвано с " твърдата ръка ". Според политоложката Марая Цветкова все пак " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " са оставили открехната вратата, само че от Има Такъв Народ не са разчели вярно нюанса, че става въпрос за договаряния, а не за поддръжка. Двете партии на митинга чакат, че Има Такъв Народ въпреки всичко ще се ангажира с съответни техни претенции.

Според Цветкова никой не е харесал метода, по който беше разгласен състава на проектокабинета на партия " ИТН ". Никой от хората, които са протестирали предишното лято не е очаквал ръководството на страната да се свежда до предавани по кабелна телевизия записи или статуси във Facebook. Марая Цветкова вижда и други проблеми, свързани с личностите в заявания от Има Такъв Народ състав на Министерския съвет. Бяха извадени фигури, чийто поръчки са свързани с бъдещето. Биографиите на едните обаче са свързани с предишното, където са имали алъш-вериш с партиите на статуквото, а другите са млади и непознати хора, които нямат публично декларирани възгледи.
Защо първичният вид за кабинет на Има Такъв Народ няма да се случи? Има ли за какво Николай Василев да е заинтригуван от офанзивите от дясно? Защо целите на Има Такъв Народ не срещнаха схващане? Защо все по-често съпоставят Слави Трифонов с Бойко Борисов?
Отговорите на Марая Цветкова, " Директно в новините " със Стефан Кунчев.



Визитка

Марая Цветкова, родена в София през 1996 година. Учила е в Италианския колеж в София. Завършва политология в Софийския университет " Св. Климент Охридски " с дипломна работа на тематика " Емпирично проучване на законодателната самодейност на Министерския съвет от 2009 до 2018 година " Завършва и магистърската стратегия " Европейска интеграция и дипломация на Европейски Съюз " в СУ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР