Партия ГЕРБ се втурна да брани кмета на София Йорданка

...
Партия ГЕРБ се втурна да брани кмета на София Йорданка
Коментари Харесай

ГЕРБ се втурнаха да бранят Фандъкова, вижда им се добър ремонта на „Графа“

Партия ГЕРБ се втурна да брани кмета на София Йорданка Фандъкова откакто обществените мрежи закипяха от неодобрение против метода, по който е ремонтирана ул. „ Граф Игнатиев “.
Малко откакто се разбра, че възмутени жители провеждат митинг на следващия ден в 13 часа пред столична община, от ГЕРБ отвърнаха с изказване. В него се твърди, че екипът на кмета Йорданка Фандъкова е осъществил едни от най-мащабните цялостни поправки от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „ Граф Игнатиев “.

Относно отрицателните мнения за ремонта на площада пред църквата " Свети Седмочисленици ", съпартийците на Фандъкова се спуснаха да я бранят с обяснението: " Скандално е да сипят обвинявания за корупция, безнаказаност и неспособно ръководство представители на тези, които носят отговорност за най-големия разгром в най-новата история на София. Точно тяхното ръководство беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови парцели против панелни жилища “.

В по-нататъшното си изказване, ГЕРБ взема решение да захапе Магдалена Малеева: Ако би трябвало да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „ Демократична България “ да каже от персонален образец против какъв брой панелни жилището в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина.

Факт е, че недоволството на Софиянци към осъществяването на ремонта на „ Графа “ се усилва с всяка минута. Криво поставените плочки бяха капката на търпението на жителите на столицата, които години наред показват възмущението си от калпавите градежи, зад които прозира чудовищна корупция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР