Партия ГЕРБ се раздели с още един свой член. Този

...
Партия ГЕРБ се раздели с още един свой член. Този
Коментари Харесай

Цветанов скъса ”партийната книжка”. Вече не било повод за гордост да си част от ГЕРБ

Партия ГЕРБ се раздели с още един собствен член. Този път разтърсването обаче е огромно - редиците на ръководещите напусна Цветан Цветанов. Новината за това разгласи самия той във Фейсбук. Основният претекст - участието в ГЕРБ от известно време не е мотив за горделивост.
“Напускам партията, за чието основаване и подсилване съм работил дълго и интензивно, уверено и безусловно. Работата ми измежду хората от тази партия през миналите години изпълваше живота ми със смисъл и задоволство. От ГЕРБ тръгваше оптимизмът ми за бъдещето на страната, а хората, които срещах всекидневно, ми даваха скъпото за всеки политик чувство за добре свършена работа и вероятност. Благодарен съм.

От известно време, обаче, участието в ГЕРБ не е мотив за горделивост - нито за мен, нито за значително други членове на партията. Някои неподходящи трендове в ръководството на страната и на партията, доведоха до това, че в последна сметка беше надскочен даже моят висок „ предел на търпимост”, написа още Цветанов.

Той е подал своето заявление за овакантяване първичната конструкция на Политическа партия ГЕРБ София-град Изгрев.

Припомняме, че абсурдът с АпартаментГейт в профил Цветан Цветанов от няколко поста - народен представител, началник на ПГ на “ГЕРБ” и зам.-председател на партията. Причината бяха скандалните имотни покупко-продажби и пазаруването на тузарски апартамент в първокласната постройка “Артекс” в столицата. Въпреки това Цветанов остана редови член на партията. От известно време обаче се твърди, че Цветанов работи върху собствен политически план. През последните дни цялата партия се тресе от кавги - напущат десетки членове. Сериозна е кадровата рецесия във Враца и Плевен.

Днес в 13ч. в първичната конструкция на Политическа партия ГЕРБ София-град Изгрев подадох заявление за овакантяване на партията. Напускам...
Posted by Tsvetan Tsvetanov on Wednesday, June 17, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР