Партия ГЕРБ регистрира в ОИК – Бургас листата си с

...
Партия ГЕРБ регистрира в ОИК – Бургас листата си с
Коментари Харесай

ГЕРБ-Бургас регистрира листата си с общински съветници за местния вот

Партия ГЕРБ записва в ОИК – Бургас листата си с претенденти за общински съветници и за кметове на обитаеми места, които ще вземат участие в идните локални избори на 29 октомври.

Документите внесоха общинският началник на партията Андрей Рунчев и първите няколко лица от листата за локалния парламент. Водач на листата е досегашният ръководител на Общински съвет – Бургас Севдалина Турманова. В борбата за локалния избор влизат както познати лица, които към този момент имат опит в политиката, по този начин и нови имена.

„ Участваме с цялостна листа от 51 имена, които ще се борят за доверието на бургазлии през идващия месец. Искрено имам вяра, че ще успеем да го създадем и да осъществяваме оптимално доста мандати. Убеден съм, че още веднъж ще сме първа политическа мощ и ще изберем кмет на Община Бургас още на първи тур. Листата е доста уравновесена – със мощни персони, които с изключение на експертност и опит, са публично разпознаваеми, уважавани са и ще завоюват поддръжката на своите гласоподаватели. Силно се надявам, че ще можем да достигнем до хората във всяко обитаемо място и ще защитим сполучливо амбициозната стратегия на бъдещия кмет господин Димитър Николов, с цел да продължи развиването на нашия обичан Бургас! “, съобщи Андрей Рунчев преди да внесе документите в ОИК.

С положителна настройка и религия в успеха в предизборната борба влиза и лидерът на листата проф. Севдалина Турманова.

„ За мен е привилегия още веднъж да съм лидер на листата. Благодаря на общинското управление за потвърденото доверие. Водя тим от потвърдени експерти, хора с богат опит в специалностите и в сферата, в която се развиват. В листата има и нови лица, които с доста сила ще се впуснат в работата на локалния парламент. Има и опитни хора, които са се потвърдили във вземането на значими решения. Показахме, че сме добър тим, който може да работи дружно. През тези 4 години за нас Бургас беше идея, а трибуната на Общинския съвет беше емблема освен на свободното слово, само че и на положителния разговор. “, съобщи проф. доктор Севдалина Турманова.

Партия ГЕРБ записва и претенденти за кметове в обитаеми места:
Димчево - Елена Атанасова
Българово - Константин Щерионов
Равнец - Христо Колев
Извор- Владо Стоянов

ГЕРБ поддържа претендентите за кметове в Твърдица – Диана Фъртунова и в Маринка – Иван Агафонов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР