Партия ГЕРБ е много загрижена за това, което се случва

...
Партия ГЕРБ е много загрижена за това, което се случва
Коментари Харесай

ГЕРБ: В този момент изказвания на отделни депутати само могат да навредят

Партия ГЕРБ е доста загрижена за това, което се случва по отношение на позицията ни за Украинската рецесия. Това сподели пред публицисти депутатът от ГЕРБ, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

“Ние бяхме основатели за основаването на обща декларация, която Народното събрание ни да одобри и която да служи като обща платформа за отбрана позицията на българското общество в Брюксел. “Ние сме загрижени от разнопосочните сигнали, които идват от България. Затова на следващия ден ще създадем специфична среща и ще излезем с публична позиция по този казус. В този миг изявления на обособени депутати единствено могат да навредят. Затова ние ще излезем с единно мнение, което ще бъде гласът на партията ни ", добави.

Преди него депутатът Радомир Чолаков сподели, че Народното събрание у нас към момента се пробва да откри болшинството си. Няма такова. При последните гласувания, касаещи Украинската рецесия, е било мъчно да се реализира консенсус. Българска социалистическа партия е гласувала “против " глобите за Русия, или “въздържал се ". На идващия ден за възбрана за ремонта на съветска бойна техника първо са дали своят вот “въздържал се ", а на идващия ден " да не се дават пари на Руския боен комплекс ", което е пробойна, съгласно Чолаков.

Мнението и на двамата депутати е, че досега работата на българския парламент е незадоволителна. Няма признат нито един закон, като се изключи бюджета. Според тях е пропусната цяла една година, която е нулева за Народното събрание.

Гледайте повече от видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР