Партия ДОСТ определя като най-голям проблем на вътрешната политика на

...
Партия ДОСТ определя като най-голям проблем на вътрешната политика на
Коментари Харесай

ДОСТ се обявиха за предсрочни избори

Партия ДОСТ дефинира като максимален проблем на вътрешната политика на България присъединяване в ръководството на  националистическите партии, съставляващи Патриотичния фронт.Тази формула е порочна, съобщи в Пловдив водачът на ДОСТ Лютви Местан , след съвещанието на Националния съвет на партията. Той акцентира също, че ДОСТ се солидаризира с позицията на Движение за права и свободи - или оставка на  Валери Симеонов, или оставка на целия кабинет.
След като вече и със правосъден акт е потвърдено, че в европейска България Валери Симеонов е притежател на езика на омразата, неговото място не е в ръководството на българската страна.  И каквито и стопански индикатори да показва като контрапункт министър-председателят не може да компенсира този колосален ценностен проблем. В ръководството на страната през днешния ден вземат участие организации, избрани за фашистки в умишлен отчет на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. Това е политическа отговорност освен на Патриотичния фронт, само че и на главната партия-субект на властта  - ГЕРБ и на министър-председателя. 
По тази причина от ДОСТ считат, че за естественото развиване на политическия развой в страната са наложителни предварителни парламентарни избори. По думите на Лютви Местан обаче, те би трябвало да се случат през есента на 2018 година, след Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР