Партия ДЕОС се разпуска. Това решение са взели днес на

...
Партия ДЕОС се разпуска. Това решение са взели днес на
Коментари Харесай

Партия ДЕОС се разпуска

Партия ДЕОС се разпуска. Това решение са взели през днешния ден на общото заседание на политическата мощ. Те прецизират, че решението им е " в интерес на консолидацията на българското демократично пространство ".

Партията беше спрягана като предстоящ сътрудник на новото обединяване " Демократична България ", в което се включиха " Да, България ", " Демократи за мощна България " (ДСБ) и партия " Зелените ". При основаването на новият политически план беше обявено, че са водени диалози с ДЕОС и Български земеделски народен съюз, само че управителните органи на двете партии би трябвало да вземат решение дали и по какъв метод ще се включат в обединяването. От Български земеделски народен съюз към този момент оповестиха, че ще се допитат до структурите си.

" С актуалната стъпка даваме персонален образец за отвод от тяснопартийни дела в името на решаването на сериозно значими проблеми на българската народна власт в нейното днешно, мощно повредено положение, което ни прави естествени съдружници с други организации ", написа в позицията на ДЕОС.

" В духа на взаимните дейности на демократичната общественост от последната година и в подтекста на положената първа стъпка със основаването на политическия съюз " Демократична България ", насърчаваме своите членове, симпатизанти и гласоподаватели да намерят метод да поддържат интензивно основаването и поддържането на мощна проевропейска опция на ръководещото болшинство и на парламентарно показаната му псевдоопозиция ", приключва декларацията на партията.

ДЕОС беше учредена през 2014 година Партията взе участие в локалните избори през 2015 година и във вота за парламент предходната година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР