Партия Да, България - една от формациите в ПП -

...
Партия Да, България - една от формациите в ПП -
Коментари Харесай

Да, България с конференция, избират си европейско политическо семейство

Партия " Да, България " - една от обединенията в Политическа партия - Демократична България, се събира през днешния ден на Третата си национална конференция, написа БНР.

Делегатите ще изберат свое европейско политическо семейство и тактика за развиването на организацията. Част от членовете желаеха да бъде определен и нов Национален съвет и промени в устава.

Конференцията, поради която договарянията с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за бъдещото държавно управление с ротационен министър председател Мария Габриел беше отсрочена за вечерта, ще стартира с доклад на ръководителя на " Да, България " Христо Иванов. 

В закритата част на форума е планувано делегатите да одобряват Политическа декларация за визия и стратегически насоки за активността на партията, както и да  изберат към кое европейско политическо семейство да се причислят.

От неофициалния клуб " 9 декември ", упорстват за избор на нов Национален съвет и промени в устава на партията, който да разреши ръководителите на локалните организации да членуват в Съвета и да се организират вътрешни избори. 

Клубът беше основан преди две години като вътрешнопартийно неофициално обединяване и в него членуват Мануела Малеева, проф. Александър Кьосев и други

Очаква се другите съпредседатели на коалиция Политическа партия - Демократична България да уважат форума на " Да, България ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР