Партия Брекзит“ на крайнодесния Найджъл Фарадж излезе начело за европейските

...
Партия Брекзит“ на крайнодесния Найджъл Фарадж излезе начело за европейските
Коментари Харесай

Партията на Фарадж води в проучванията за евроизборите

„ Партия Брекзит “ на крайнодесния Найджъл Фарадж излезе отпред за европейските избори, демонстрират две обособени изследвания на публичното мнение във Англия.

Проучване на YouGov за местник „ Таймс “ сложи новата групировка на Фарадж преди всичко с 23% от гласовете, Лейбъристката партия е на второ място с 22 100, а консерваторите на Тереза Мей са трети със 17%. Много някогашни гласоподаватели на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство наподобява са последвали Фарадж. UKIP е заседнала на седмо място с 6% след основаването на „ Партия Брекзит “.

Констатациите в изследването за „ Таймс “ бяха подкрепени от още едно проучване на YouGov, извършено в понеделник и вторник, което сподели, че „ Партия Брекзит “ е набрала още по-голяма инерция след публичността към старта си предходната седмица. В това допитване тя има 27%, лейбъристите – 22%, а консерваторите – 15%. 12 настоящи евродепутати на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство към този момент се трансферираха при Фарадж, който изведе групировката до успеха на европейските избори във Англия през 2014 година с 27% от гласовете.

Става все по-вероятно Англия да взе участие в европейските избори на 23 май, защото политиците не могат да се схванат за различен проект за Брекзит, който да бъде подсилен от Народното събрание. Това значи, че крайният период на развода ще бъде продължен или до юни, или до октомври.

През седмицата се стигна до невиждано изявление на основния договарящ за Брекзит на Екологичен потенциал Ги Верхофстад, който видя Фарадж в ролята на „ избавител “ на Европейски Съюз от отровата на „ един безконечен Брекзит “. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР