Партия Български гласъ“ категорично настоява държавата да поеме контрола на

...
Партия Български гласъ“ категорично настоява държавата да поеме контрола на
Коментари Харесай

Български гласъ иска държавата да поеме контрола със златната акция в Лукойл Нефтохим Бургас

Партия „ Български гласъ “ изрично упорства страната да поеме контрола на рафинерията „ Лукойл Нефтохим Бургас “ посредством златната акция, която има. По този метод ще може да подсигурява доставките на на ниска цена нефт за нея и надлежно по-ниски цени на горивата за българите. Товя разгласи ръководителят на партията Тихомир Василев.  

Ето какво написа още той в своя фейсбук профил:  

" Игра на наказания и рестрикции, подбудени от нездравия интерес на Съединени американски щати и Европейски Съюз да се води една братоубийствена война. С декрет на Путин, Русия стопира доставките на съветски нефт и петролни артикули за страните, които са въвели ценови таван. Такива доставки ще бъдат вероятни в случаи на особено решение на президента на Русия. Освен, че нашите евроатлантици в Народното събрание се стараят да ни въвлекат в този боен спор по заповед от господарите им, част от износа на петролни артикули от нашата страна минава през утвърждение на европейските институции. Благодарим по тази причина на ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България!  

Освен наведнатото състояние, в което ни сложиха пред Европа и света, скараха ни с Русия, подкрепят единствено бизнеси близки до тях, в този момент ни обричат на скъпа нафта и бензин, в случай че изобщо ги има! Някога в края на 80-те и началото на 90-те се борехме за независимост и самостоятелност от Съюз на съветските социалистически републики. Сега 34 години по-късно робството, зависимостите, регулациите, квотите и човешките свободи, са десетократно по-големи от времето на " измененията ".  

Уважаеми Българи: " свободно ми е ", гладно ми е, студено ми е, а скоро и ще вървим пеш, както ни посъветва една евроатлантка от Кърджали, неизвестно по какъв начин станала началник на Народното събрание! “  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР