Партия Атака излезе на протест пред Централната избирателна комисия днес

...
Партия Атака излезе на протест пред Централната избирателна комисия днес
Коментари Харесай

Атака излезе на протест пред ЦИК

Партия " Атака " излезе на митинг пред Централната изборна комисия през днешния ден на обяд " против опитите на Борисов, Симеонов и Каракачанов да " анулират " Атака посредством ЦИК. " Активистите на партията блокираха придвижването в региона. Засилено е полицейското наличие.



Повод за митинга е решение на ЦИК от 28 януари, което промени състава и наименованието на коалиция " Обединени патриоти ", като заличи партията на Волен Сидеров от нея. Наименованието към този момент е вписано като коалиция " Обединени патриоти - НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация ". ЦИК реши това след заявление от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

От " Атака " към този момент оповестиха, че ще апелират решението на ЦИК пред Върховния административен съд.

Волен Сидеров дефинира случилото се като противозаконна стъпка, с която лишават партията му от членове в секционни и районни комисии.

" Аз не държа да бъда в коалиция с Каракачанов и Симеонов, в противен случай. Но те вършат една противозаконна стъпка - лишават " Атака " от членове в секционни и районни комисии ", разгласи той.

 Снимка: Булфото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР