Партия АТАКА иска вицепремиерът на ВМРО Красимир Каракачанов да бъде

...
Партия АТАКА иска вицепремиерът на ВМРО Красимир Каракачанов да бъде
Коментари Харесай

АТАКА пита Каракачанов защо превърна МО в агенция за евтини имоти

Партия АТАКА желае вицепремиерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов да бъде изслушан в Народното събрание по отношение на кадровите назначения, които прави, и военните парцели, готови за продажба на безценица. Това разгласи партийният зам.-председател и народен представител Десислав Чуколов на брифинг в Народното събрание.
„ Искаме чуване на Каракачанов по тази причина, че трансформира МО в организация за недвижими парцели и изпълни властта с хора, които гледат персоналния си финансов интерес, а не интереса на държавата”, съобщи пред публицисти Чуколов. Той добави, че идната седмица АТАКА ще внесе настояването си и чака от ГЕРБ и НФСБ да го поддържат.

Народният представител уточни, че оповестените за обмен парцели на МО са хиляди и са все на „ апетитни” места. Той даде образец с към този момент продаден парцел към Пловдив по 9.80 лева квадратният метър, като в организациите за недвижими парцели цената е 50 лева за квадрат. „ Излиза, че МО е продало този парцел на пет пъти по-ниска от пазарната цена”, възмути се Чуколов.

Министерството на защитата планува да продаде и три полуострова в най-красивите елементи на Южното Черноморие, стана ясно от думите на Чуколов.

Той се надява, че Вътрешна македонска революционна организация и Каракачанов нямат какво да крият и могат да отговорят пред депутатите. „ Апелирам към народните представители от ГЕРБ – дано поддържат настояването ни и по този метод да покажат, че не поставят чадър над вицепремиера Каракачанов”, добави депутатът от АТАКА.

По думите му друга настояща тематика от седмицата е изказването на военния министър, в което споделя, че по този начин повече не може.

И ние от АТАКА споделяме, че по този начин повече не може. Властта е отговорност към народа, а не спекулация.

В умозаключение Чуколов още веднъж онагледи с образци кадровите назначения на компрометирани хора, които Каракачанов прави в държавната администрация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР