Партитата и купоните са нещо много приятно. Човек успява да

...
Партитата и купоните са нещо много приятно. Човек успява да
Коментари Харесай

ВИНАГИ яжте това преди купон и НЯМА да имате махмурлук

Партитата и купоните са нещо доста прелестно. Човек съумява да разпусне, да се откъсне от рутината и да се забавлява в компанията на другари. На идващия ден обаче се появява махмурлукът. Истински смут, изключително за тези от нас, които не са последователи на алкохолните напитки.

В днешната публикация ще ви посочим 5 храни, които е целесъобразно да консумирате, в случай че желаете да предотвратите ужасното главоболие, световъртеж и гадене след празненство вечер.
Ето кои храни да консумираме, в случай че не желаеме да се натъкнем на махмурлук: • По-мазни храни;
Руснаците са безапелационни, че с помощта на мазните храни човек може да избегне махмурлука на идващия ден. Те са се възползвали от този трик всякога, в който са имали съревнование по надпиване с водка. Мазнините, които одобряваме преди този момент, полепват по стомашните стени и по-късно алкохолът минава в кръвта последователно.

Можете да похапнете пържени хапки или салата, щедро полята със зехтин и по-късно няма да имате никакъв проблем с махмурлука.
• Кисели зеленчуци;
В киселите зеленчуци, каквито са зелето, краставичките и всякакви други туршии, се съдържат естествени бактерии, подпомагащи работата на стомаха. Освен това те ни защищават от дехидратиране и спомагат за задържане на вода в тялото. На идващия ден няма да имате и помен от това, че сте изпили с няколко чашки допълнително.

 Забранените храни при махмурлук Забранените храни при махмурлук
Сигурно всеки народ, да не кажем - всеки човек, разполага със лични предписания за битка с махмурлука. Все отново специалистите са избрали ня...

Заради високото си наличие на мазнини, ядките също се трансформират в съвършената храна, предпазваща ни от махмурлук. Не забравяйте за тях, когато сте решили да пийнете с другари.
• Яйца;
Кой да допусна, че яйцата са способни да ни отърват от дискомфорта след пиянска вечер? Да, това си свойство го дължат на аминокиселината цистеин. Хората, които похапват яйца, до момента в който пият, спомагат за изхвърлянето на част от токсините на алкохола, още до момента в който го одобряват.
• Лъжичка жива квас.
Живата квас освен предотвратява напиването, само че и ни защищава от махмурлука на идващия ден. Тя обаче не трябва да се приема редовно. Можете да се възползвате от нея, в случай че ви следва доста щур ваучър, на който няма по какъв начин да не се отпуснете.

Хапвайте всички тези храни и ви подсигуряваме, че след пиянска вечер ще се чувствате свежи като краставички!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР