Партиите трябва да загърбят тяснопартийните си интересиСпоред него в новия

...
Партиите трябва да загърбят тяснопартийните си интересиСпоред него в новия
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Държавата е изправена пред национална катастрофа

Партиите би трябвало да загърбят тяснопартийните си ползи

Според него в новия кабинет не би трябвало да има директно присъединяване на политическите сили, а да се излъчи експертен или програмен кабинет

Единни ли сме за огромните дела?

" Единствено новата партия на Янев и самият Янев споделя, че няма да слага разграничителни линии по какъв начин ще взе участие в ръководството, в случай че взе участие. Хареса ми и нещо друго - тези дни Борисов предложи да се загърбят политическите разлики след 2 октомври. Това е някакъв нов колорит. Не е добре да се приказва, че в България няма да се образува държавно управление. Нека политическите сили да създадат всичко допустимо, че да се образува държавно управление ", коментира общественикът проф. Стоян Денчев в " Денят ON AIR " по.

Той добави, че партиите би трябвало да загърбят тяснопартийните си ползи. По думите му страната е изправена пред национална катастрофа, само че също по този начин и Европа.

" Примерът със Съединението на България дава учредения да мислим, че в такива сюблимни за страната моменти, политиците биха могли да се трансфорат в държавници. Би било добре служебният кабинет да вземе действителни ограничения за хората, които пострадаха от наводненията, тъй като те не са отговорни. Радев би трябвало да каже кои са отговорни ", сподели проф. Денчев.

Той акцентира, че преди всичко би трябвало да бъде българският народ. Общественикът заяви, че се двоуми за кого да гласоподава на тези избори, тъй като няма ясни послания и разграничителни линии. Според него в новия кабинет не би трябвало да има директно присъединяване на политическите сили, а те да дадат единодушие за лъчение на експертен или програмен кабинет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР