Партиите са длъжни да се разберат. Всяко нещо има своя

...
Партиите са длъжни да се разберат. Всяко нещо има своя
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: ГЕРБ-СДС заявиха, че са готови на всякакви коалиции, остава ПП-ДБ да поемат подадената ръка


Партиите са длъжни да се схванат. Всяко нещо има своя лимит, безапелационен е той

Партиите са длъжни да се схванат. Всяко нещо има своя лимит. Това съобщи проф. Огнян Герджиков преди откриването на 49-ия парламент.

„ Изчерпа ни се търпението. Не че и други страни не са били в сходна обстановка, само че е извънредно време да се постави точка. Все още имам вяра, че ще бъде формирано държавно управление ”, изясни Герджиков.

„ След като ГЕРБ-СДС обявиха, че са подготвени на всевъзможни обединения, остава ПП-ДБ да поемат подадената ръка. Съмнявам се обаче, че ще го създадат. Затова би трябвало да се търси друга посока “, добави той.

„ Росен Желязков е мощна фигура. Кандидатурата е извънредно подобаваща “, съобщи Огнян Герджиков пред Българска национална телевизия.

„ Надявам се да няма това, което стана в предходния парламент. Председателят не е толкоз конфликтна фигура, с цел да има напрежение при неговото избиране. Това ще бъде първа добра стъпка, която ще отваря порти. Виждаме, че „ Продължаваме промяната “ не е отворена да се коалира с ГЕРБ. Докато ГЕРБ са с необятно отворени порти “, изясни Герджиков.

По думите му ПП-ДБ са разочаровани, че не завоюваха изборите. „ Но би трябвало да осъзнаят, че хората желаят устойчиво ръководство. „ ГЕРБ ще бъдат подготвени да създадат повече взаимни отстъпки, в сравнение с „ Продължаваме промяната “, счита той.

„ Очаквам тържествена сесия, на която да бъде определен ръководител. Аз съм сдържан оптимист. Това, че нямаме постоянен кабинет толкоз време не е знамение невиждано, само че е извънредно време да излезем от тази рецесия “, добави още проф. Герджиков.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР