Партиите, невърнали надвнесените субсидии, не трябва да бъдат допуснати на

...
Партиите, невърнали надвнесените субсидии, не трябва да бъдат допуснати на
Коментари Харесай

АБВ: Партиите с дългове да не бъдат допускани до избори

Партиите, невърнали надвнесените дотации, не би трябвало да бъдат позволени на идващите избори. Това съобщи пред медиите в Плевен ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Според него, точно това е методът парите да бъдат върнати на данъкоплатците. Като образец Петков даде партия ДСБ, която дължи 50 000 лв. на държавната хазна, въпреки това за реклама с обществените мрежи партията е похарчила най-малко 100 000 лв., уточни той. Пример е и ДБГ с дължими 30 000 лв..

Вчера водачът на " ИТН " Слави Трифонов
 Слави Трифонов пита за какво към момента има невърнати партийни дотации
Слави Трифонов пита за какво към момента има невърнати партийни дотации

По думите му няма нито обвинявания, нито наказани

По време на срещата Петков разяснява и въпроса за процедурата за закупуване на колите за Министерство на вътрешните работи и следствието на ОЛАФ . Той уточни, че тя може да е стартирала, до момента в който Пламен Узунов е бил длъжностен министър, само че е приключена по време на държавното управление на Бойко Борисов. Според него министър председателят трансферира от болната, на хубавичко глава.

. Спас Гърневски от ГЕРБ съобщи, че в този момент би трябвало да бъдат , по думите му това е причина за наказателно произвеждане. Според ГЕРБ договорът е подписан от Узунов .

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР