Партиите не са излизали от режим избори, но ако до

...
Партиите не са излизали от режим избори, но ако до
Коментари Харесай

Радев и служебният кабинет доказали, че ориентация извън евро-атлантическата не е замисляна

Партиите не са излизали от режим " избори ", само че в случай че до преди 10 дни това беше обикновено, тъй като те бяха в избори, в този момент към този момент не е. Сега задачата на всички българи към този момент е друга. Това съобщи пред БНР представителят на служебното държавно управление Антон Кутев.

По негови думи най-важното е да има парламент, който да излъчи устойчиво държавно управление. Причината била, че служебното държавно управление има един минус - че няма парламент, т.е. не могат да се вършат основни промени и промени.

Той уточни, че партиите се пробват да трансферират отговорността за рецесиите върху служебното държавно управление и посочи, че офанзивите против служебния кабинет идват от същите тези политици, които не могат да сформират държавно управление.

Парламентарните републики в Европа постоянно сменят държавни управления, само че не толкоз постоянно сменят парламенти, т.е. съумяват по някакъв метод да намерят разнообразни разновидности за ръководство в границите на един парламент, които разновидности в последна сметка са подбудени от гласоподавателя, който е определил партиите в съответния парламент и съотношението сред тях, означи Кутев.
 Радев хвали служебния кабинет и упреква кабинета
Радев хвали служебния кабинет и упреква кабинета " Петков " за цената на газа

Президентът пази договарянията с " Газпром ", само че единствено при положителни условия

Той акцентира, че дневният ред на хората не е на откриването на Народното събрание, а дали резервираме евро-атлантическата ориентировка на България.

Кутев съобщи, че въпросът за евро-атлантическата ориентировка е един от основните въпроси на обществото и изрази убеденост, че болшинството от жителите нямат подозрение в тази ориентировка.

" И президентът Румен Радев, и служебният кабинет с дейностите си недвусмислено доказахме, че ориентировка, която да е отвън евро-атлантическата, освен не е провеждана, а не е и замисляна " , безапелационен бе той.

Кутев уточни, че геополитическата ориентировка на страната е значима, само че би трябвало да се решат и проблемите с цените, приходите, инфлацията и обществените рецесии.

Само с преразпределение на приходите не е допустимо да се реши казусът с обедняването, а опциите на едно служебното държавно управление са единствено такива, посочи той.
 Румен Радев нямало да си играе на политическо лего с партиите
Румен Радев нямало да си играе на политическо лего с партиите

" Български напредък " не слага никакви червени линии и споделя, че всичко е допустимо

Според него бюджетът може да се окаже небалансиран, в случай че бъде импортиран от служебното държавно управление , а партиите в Народното събрание го трансформират поради предизборна обстановка.

" Това е огромната драма. Ние ще създадем всичко допустимо, в случай че се наложи да внасяме бюджет, да е в връзка с партиите. Убеден съм, че и президентът ще зададе тези въпроси към партиите по време на консултациите. Това, което зависи от служебното държавно управление да влезе бюджетът в оптималната степен координиран, е реалност ", увери Кутев.

Той отхвърли като безусловно погрешно изказванието, че служебното държавно управление е удължило концесията за пристанище " Росенец ".

По мотив Кутев изясни, че са били положени старания да не се подвига доста звук в отразяването ѝ, тъй като това е била задачата на причинителите.

Според него няма по какъв начин " от самото начало да се кълнем в нашата евро-атлантическа ориентировка и когато върви война, която руснаците възприемат за себе си като война със Запада, ние да не сме обект на някакви офанзиви ".

Кутев предизвести, че в бъдеще може да има и по-сериозни хакерски офанзиви, което значи да се работи за киберсигурността на страната.
 Военният министър: Кибератаката продължава хибридката за Кримския мост
Военният министър: Кибератаката продължава хибридката за Кримския мост

Димитър Стоянов не изключва опит за дестабилизация по сюжет отвън
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР