Партиите не са излизали от режим избори, но ако до

...
Партиите не са излизали от режим избори, но ако до
Коментари Харесай

Антон Кутев: Доказахме, че ориентация, която да е извън евро-атлантическата, не е замисляна

" Партиите не са излизали от режим " избори ", само че в случай че до преди 10 дни това беше обикновено, тъй като те бяха в избори, в този момент към този момент не е. Сега задачата на всички българи към този момент е друга.... Най-важното е да има парламент, който да излъчи устойчиво държавно управление, тъй като служебното държавно управление има един минус и той е, че няма парламент. Т.е. не могат да се вършат основни промени и промени ".

Това съобщи представителят на служебното държавно управление Антон Кутев в предаването " Политически НЕкоректно " по стратегия " Хоризонт " на БНР.

" Партиите се пробват да трансферират отговорността за рецесиите върху служебното държавно управление.... Атаките против института на служебното държавно управление идват от същите тези политици, които не могат да сформират държавно управление. Парламентарните републики в Европа постоянно сменят държавни управления, само че не толкоз постоянно сменят парламенти, т.е. съумяват по някакъв метод да намерят разнообразни разновидности за ръководство в границите на един парламент, които разновидности в последна сметка са подбудени от гласоподавателя, който е определил партиите в съответния парламент и съотношението сред тях ", разяснява Кутев.

" Дневният ред на хората не е дали да бъде поканена госпожа Елеонора Митрофанова на откриването на Народното събрание, само че дневният ред е дали резервираме евро-атлантическата ориентировка на България, това е значимото. Има доста ходове, с които това може да се покаже, а би трябвало да бъде свършено. Въпросът за евро-атлантическата ориентировка е един от основните въпроси на нашето общество и аз съм уверен, че болшинството от жителите нямат подозрение в тази ориентировка ", сподели представителят на служебното държавно управление.

" И президентът Румен Радев, и служебният кабинет с дейностите си недвусмислено доказахме, че ориентировка, която да е отвън евро-атлантическата, освен не е провеждана, а не е и замисляна! ", безапелационен бе Кутев.

По думите му геополитическата ориентировка на страната е значима, само че би трябвало да се решат проблемите с цените, приходите, инфлацията и обществените рецесии:

" Само с преразпределение на приходите не е допустимо да се реши казусът с обедняването, а опциите на едно служебното държавно управление са единствено такива ".

Антон Кутев съобщи, че е безусловно погрешно изказванието, че служебното държавно управление е удължило концесията за пристанище " Росенец ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР