Партиите, които участват в управлението, да решат дали трябва да

...
Партиите, които участват в управлението, да решат дали трябва да
Коментари Харесай

Пеевски: Определени лица от изпълнителната власт да спрат да поучават парламента - това няма да се допусне!

Партиите, които вземат участие в ръководството, да решат дали би трябвало да има механизъм за взимане на решения. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.  Вчера от ГЕРБ-СДС обявиха, че няма да поддържат нито един законопроект на Министерския съвет, до момента в който няма механизъм, по който да се вземат решенията. 

Движение за права и свободи не взе участие в тази сглобка - нито имаме министри, нито имаме заместник-министри, нито желаем да имаме. Ние поддържаме евроатлантическото болшинство в Народното събрание и евроатлантическото държавно управление, тъй като няма друго. Видяхме до какво водят служебните държавни управления - до цялостна съсипия, разяснява Пеевски.  

Той уточни, че от Движение за права и свободи към този момент са декларирали поддръжка за приемане на правилник, по който да бъдат попълнени регулаторните органи. За него предходната седмица съобщи с присъединяване на финансовия министър Асен Василев, който е и съпредседател " Продължаваме Промяната - Демократична България ", водача на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. 

Пеевски разяснява, че " Пирогов "  перфектно си прави работата и избавя всички незабавни случаи от цяла България. Вчера от ДПС обявиха цялостна поддръжка за болничното заведение. Пеевски разяснява, че това е дребно възмездие от страна на един консултант, който по думите на Пеевски си е разрешил " нечувано държание в Пирогов ". " Това е дребно възмездие, това би трябвало да завърши незабавно ", добави той.

Трябва да разберем следното нещо - да спрат избрани лица от изпълнителната власт да поучават Народното събрание - това няма да се допусне. Те са определени от този парламент и не могат да го поучават. Трябва да си схванат ясно местата, в случай че не си ги схващат, има единствено едно и това е изходът от Министерския съвет, добави Пеевски.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР