Партиите да направят сериозен анализ как България да догони Европа,

...
Партиите да направят сериозен анализ как България да догони Европа,
Коментари Харесай

Радев призова БСП да се върне в парламента


Партиите да създадат сериозен разбор по какъв начин България да догони Европа, а Българска социалистическа партия - да се върне в Народното събрание. Такива апели насочи през днешния ден президентът Румен Радев в коментар след извършените у нас европейски избори.

Ниската интензивност на евровота е пестник за политическата класа, съобщи той в тирада на правосъден фоумТой беше безапелационен, че " изборните резултати не могат да се употребяват като индулгенция за корупционните кавги ", съобщи БНР.

С този политически акт те не могат да заменят прокуратурата и съда и не могат да опростят грабителството и закононарушенията, разяснява на правосъден конгрес Румен Радев.

Според президента рекордно ниската изборна интензивност ни отдалечава в страните от Евросъюза, в някои от които тя е била най-малко два пъти по-голяма. Според него, това отдалечаване към този момент не е единствено по качество на живот и на ръководство, само че и по останалите процеси. Затова той прикани партиите към разбор по какъв начин България да догони Европа. Призова и Българска социалистическа партия да се върне в Народното събрание.

Радев поздрави ГЕРБ за резултата от евровота, означи триумфа на Вътрешна македонска революционна организация и уточни, че най-големият триумф е бил за " Демократична България ".

" Свикнах да ме пакетират, в случай че не в партия, в идеология, в случай че не в идеология, в нещо друго, само че няма по какъв начин да се получи, тъй като моите рецензии към ръководството не са от през вчерашния ден. Не са обвързани с никаква партия, не са обвързани с никаква предизборна акция. Моите рецензии са систематични по този начин, както са систематични корупцията и беззаконието, които пораждат тъкмо подобен жанр на ръководство ", съобщи още Радев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР