„Пърси Джаксън и Олимпийците“ представя смел външен вид за новата фентъзи поредица

...
Пърси Джаксън получава прилив на нова енергия. Популярният франчайз Percy
Коментари Харесай

Пърси Джаксън получава прилив на нова енергия.

Популярният франчайз „Percy Jackson & the Olympians“, проследяващ получовека, полу-бога, сина на Посейдон и базиран на фентъзи YA поредица от книги на Рик Риърдън, е на път да получи разкошно ново третиране в сериал на Disney+, който беше дразнен в петък.

Кадрите за шоуто показаха актьора Уокър Скобел, който влиза в ролята на Джаксън. Скобел беше видян преди това във филма на Netflix „Проектът Адам“ на Райън Рейнолдс.

Тийзърът не показва твърде много, освен бегъл поглед на фавн и може би заплашителен минотавър, две фигури от митичния свят на гръцките богове.

Приятелите на Джаксън, Анабет Чейс, изиграна от Лия Джефрис, и Гроувър Ъндърууд, изигран от Ариан Симхадри, също са силно включени в тийзъра.

Историята на Пърси Джаксън е била разказвана и преди в две игрални филмови адаптации с участието на Логан Лърман като титулярния герой и Александра Дадарио като Анабет – „Пърси Джаксън и Олимпийците: Похитителят на мълнии“ от 2010 г. и „Пърси Джаксън: Море от чудовища“ от 2013.

Други забележителни членове на актьорския състав в новия сериал „Пърси Джаксън и Олимпийците“ включват Меган Мълали, Ланс Редик, Джейсън Манцукас, Джей Дуплас и Лин-Мануел Миранда.

Сериалът започва да се излъчва на 20 декември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР