Парма победи Рома с 2:0 в мач от 12-тия кръг

...
Парма победи Рома с 2:0 в мач от 12-тия кръг
Коментари Харесай

Слаба Рома загуби от Парма, вълците с втора загуба в рамките на 4 дни

Парма победи Рома с 2:0 в мач от 12-тия кръг на Серия А. Пармалатите вкараха и двете попадения през втората част на мача и с успеха си се изкачиха на 8-ото място във краткотрайното класиране на Серия А. Рома пък се срина до шестата позиция.

Срещата стартира чудесно за гостите от Рим, откакто Николо Дзаниоло имаше опция да вкара гол още в 7-мата минута, само че ударът му с глава мина над вратата.

Парма последователно заигра по-добре и в идващите минути пропуски направиха Скоцарела и Андреас Корнелиус. До края на първото полувреме Гаглиоло за домакините и Клуйверт за гостите изтърваха страхотни шансове да отбележат.

В началото на второто полувреме Александър Коларов нацели левия непряк дирек, откакто извърши директен свободен удар по необикновен метод. Секунди по-късно Пасторе бе спрян от вратаря на Парма Луиджи Сепе.

В 68-ата минута Гаглиоло центрира в наказателното поле, а Матиа Спрокати си спря топката на гърди и с изострен удар вкара за 1:0. Голът подейства по-добре на Парма и ситуациите им пред вратата на Рома се сипеха едно след друго.

В добавените минути на срещата, Ернани изведе Корнелиус, който с доста мощен изстрел съумя да матира Пау Лопес за крайното - 2:0 за Парма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР