Парламентът ще разгледа окончателното удължаване на прилагането на разпоредбите от

...
Парламентът ще разгледа окончателното удължаване на прилагането на разпоредбите от
Коментари Харесай

Парламентът ще разгледа окончателното удължаване на Бюджет 2021

Парламентът ще прегледа окончателното удължение на използването на наредбите от остарелия бюджет. Удължаването на използването на бюджета за 2021 година до края на март 2022 година се постанова, защото бюджетът за тази година не е подготвен към момента, а бюджетната година по закон стартира от 1 януари.

Със законопроекта се удължава действието на заплащания, размери и квоти, които се резервират на равнищата от 2021 година Такива са да вземем за пример минималният размер на главната заплата за най-ниската служба, базата за установяване на размера на главното месечно заплащане, оптималният размер на държавните парични награди за особени заслуги към българската страна и нацията.
Парламентът стартира работа по данъчните закони на първо четене
Парламентът стартира работа по данъчните закони на първо четене.  Така наречените данъчни закони постоянно предшестват приемането на...
Прочети повече
Сред обсега на законопроекта попадат още оптималният размер на присъдената прехрана по Семейния кодекс и други.

Депутатите би трябвало да решат и дали да одобряват предлагането на омбудсмана Диана Ковачева Коронавирус добавките за пенсионерите да бъдат несеквестируеми. Предложението получи утвърждението на водещата по законопроекта Комисия по бюджет и финанси.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР