Парламентът ще проведе извънредно заседание на 17 октомври, един час

...
Парламентът ще проведе извънредно заседание на 17 октомври, един час
Коментари Харесай

Във вторник от 13 часа ще има нова гореща среща при Радев, но ето какво решиха депутатите

Парламентът ще организира изключително съвещание на 17 октомври, един час след началото на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента, което е планувано за същия ден, съобщи БГНЕС.

Припомняме, че заради обстоятелството, че последното съвещание на КСНС не можа да излезе с решение, президентът Румен Радев насрочи още едно съвещание на 17 октомври от 13.00 часа . Темата остава същата - „ Необходими законодателни ограничения за противопоставяне на корупцията “.

На изключителното си съвещание, което ще се организира от 14.00 часа във вторник, Народното събрание ще гласоподава на второ четене промени в Гражданския процесуален кодекс (ГПК).

Предложението за изключителното съвещание беше на ръководителя на парламентарната правна комисия Данаил Кирилов. За него гласоподаваха 136 депутати за, един беше срещу и 30 се въздържаха.

Председателят на Народно събрание Димитър Главчев посочи, че съвещанието ще бъде от 14.00 часа поради плануваното от президента Румен Радев съвещание на КСНС, което ще се организира от 13.00 часа

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР