Парламентът ще прекрати мандата на управителя на Националната здравноосигурителна каса

...
Парламентът ще прекрати мандата на управителя на Националната здравноосигурителна каса
Коментари Харесай

Вижте седмичната проектопрограма на депутатите

Парламентът ще приключи мандата на шефа на Националната здравноосигурителна каса Глинка Комитов, съгласно проектопрограмата на Народно събрание. Миналата седмица той подаде оставка.

Депутатите ще прегледат административен мониторингов отчет за 2016 година за осъществяването на Националната тактика за консолидиране на ромите /2012-2020/. Предвидено е и първото гласоподаване на законопроекти за промени в Закона за защитата и въоръжените сили.

В проектопрограмата е и одобрение на Споразумението за даване на консултантски услуги сред администрацията на Министерския съвет и Международната банка за възобновяване и развиване.

Съвет за електронни медии ще показа пред депутатите доклад за активността си за 1 януари - 30 юни 2016 година и за 1 юли - 31 декември 2016 година. Временната комисия за изследване случаите на неизплатени заплати ще показа изводите си както и план за решение.

В програмата е и второ гласоподаване на промени в Закона за Българската организация по сигурност на храните. В петък е и постоянният парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР