Парламентът ще изслуша вътрешния министър Калин Стоянов по случая Брендо.

...
Парламентът ще изслуша вътрешния министър Калин Стоянов по случая Брендо.
Коментари Харесай

Вътрешният министър на изслушване в НС заради завръщането на Брендо

Парламентът ще изслуша вътрешния министър Калин Стоянов по случая " Брендо ". Питането на депутатите е по отношение на доброволното предаване на търсения с алена бюлетина на Интерпол Евелин Банев за изтърпяване на влезнала в действие присъда от 6 години затвор, постановена през 2018 година.
Прочетете още
До момента публично от Министерство на вътрешните работи няма информация по какъв начин и по кое време Брендо е влезнал в страната, с цел да се съобщи. Вчера вътрешният министър съобщи, че последното публично влизане на Банев у нас е тъкмо преди 11 години - на 13 юли 2013. Все още няма отговор и на въпроса - по какъв начин към този момент в неопределеност, през май 2022 година, Банев е заверил адвокатско пълномощие пред кметския наместник на врачанското село Тлачене.

А от Министерство на вътрешните работи не са открили, че тогава Брендо в действителност е бил в селото. Според източници на " По света и у нас " към този момент в затворническата килия Брендо е разказал, че се е прибрал в страната с дребен частен аероплан при започване на юни 2022 година. Стана ясно и че Министерство на вътрешните работи са открили всички подправени самоличности, които Банев е употребявал с паспорти от Турция, Гърция, Украйна, Унгария и Молдова, само че са безапелационни, че с нито един от тези документи не е влизал в страната.

Припомняме, че в понеделник сутринта Евелин Банев - Брендо ненадейно се съобщи и към този момент е в пандиза.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР