Парламентът ще изслуша служебния министър на регионалното развитие и благоустройството

...
Парламентът ще изслуша служебния министър на регионалното развитие и благоустройството
Коментари Харесай

Изслушат министър Коритарова за строителството на магистралите Хемус и Черно море

Парламентът ще изслуша служебния министър на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова и ръководителя на Управителния съвет (УС) на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) Йордан Вълчев по отношение на напредъка на строителството на Автомагистрала „ Хемус “ и напредъка в процедурите по започване строителството на Автомагистрала „ Черно море “.

Това е първа точка от програмата на Народното събрание за днешното пленарно съвещание.

Изслушването на министър Коритарова и на ръководителя на УС на АПИ Йордан Вълчев отпадна два пъти от седмичната стратегия на Народното събрание поради техни неотложни задължения, предава Българска телеграфна агенция.

Служебният районен министър, дружно със служебния министър на околната среда и водите Петър Димитров, ще дадат информация пред народните представители и по проблема с Курортен комплекс „ Алепу - Бриз вилидж “.

В програмата е включено и чуване на служебния министър на образованието и науката Галин Цоков по отношение на подготовката, провеждането и резултатите от Държавните зрелостни изпити през образователната 2023/2024 година Изслушването беше планувано за вчерашното съвещание на Народното събрание, само че поради привършване на пленарното време, депутатите взеха решение то да остане за през днешния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР