Парламентът ще излезе с обща декларация за Украйна и ще

...
Парламентът ще излезе с обща декларация за Украйна и ще
Коментари Харесай

НС вика шефовете на службите, излиза с обща декларация

Парламентът ще излезе с обща декларация за Украйна и ще свика изключително съвещание за чуване на службите за сигурност. Това съобщи Андрей Гюров, ръководител на ПГ " Продължаваме Промяната " след ексклузивен председателски съвет по отношение на военните дейности в Украйна. Президентът на Русия Владимир Путин разгласи тази заран началото на " специфична интервенция за отбрана на Донбас ". В съвещанието на председателския съвет не взе участие водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Гюров посочи, че общата декларация ще бъде оповестена сега, в който ръководителят на Народното събрание Никола Минчев се върне в Народното събрание от съвещанието на Консултативния съвет по национална сигурност, призован тази заран от президента и висш главнокомадващ Българската войска Румен Радев.

Следим от близко обстановката, тя се трансформира динамично, разяснява депутатът. Той посочи, че най-вероятно ще създадат и изключително съвещание, на което ще бъдат изслушани службите за сигурност и Министерския съвет.

ТЕМА преди 11 минути 33 преди 22 минути 266 преди 23 минути (обновена) 1224
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР