Парламентът ще гласува вота на недоверие на 21 юли, вторник,

...
Парламентът ще гласува вота на недоверие на 21 юли, вторник,
Коментари Харесай

След рекордно кратки дебати

Парламентът ще гласоподава вота на съмнение на 21 юли, вторник, от 11.30 часа, разгласи Цвета Караянчева, откакто депутатите взеха решението.

Това стана след рекордно къси диспути по петия избор на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия по тематиката за корупцията.

Само за два часа ръководещи и съпротива си размениха реплики и визии за митингите извън .

Социалистите упрекнаха ГЕРБ, че не борят корупцията, ръководещите им отвърнаха с цифри и обстоятелства, които опровергават изказванията им. Напомниха им също по този начин, че митингът е и против тях, а народът не желае на власт и Българска социалистическа партия. Сред мини изясни, че той още не се е прибрал от Европейския съвет в Брюксел и няма по какъв начин това стрите от кабинета го нямаше министър председателят Бойко Борисов, а социалистите настояха да бъде извикан.

Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева изясни, че няма по какъв начин да се случи, тъй като Борисов не се е прибрал от Брюксел, където взе участие в съвещанието на Европейския съвет. По време на дебатите от Движение за права и свободи резервираха безмълвие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР