Парламентът прие оставката на Делян Добрев като народен представител. "За"

...
Парламентът прие оставката на Делян Добрев като народен представител. "За"
Коментари Харесай

Приеха оставката на Добрев, двама нови депутати положиха клетва

Парламентът одобри оставката на Делян Добрев като депутат. "За " излизането на Добрев от Народното събрание гласоподаваха 96 народни представители, "против " - 7 и "въздържали се " - 3 души.

Във вторник стана ясно, че Добрев е взел това решение след диалог с ръководителя на ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов. Добрев бе определен за депутат от 29-ти МИР Хасково на парламентарните избори през 2017 година

Междувременно Лиляна Радева и Ралица Добрева се заклеха като народни представители от ГЕРБ. Радева заема мястото на Данаил Кирилов, който стана министър на правораздаването.

Повторното оповестяване на Ралица Добрева за народен представител се постанова, защото по-рано тя бе оповестена за народен представител за времето, в което Цецка Цачева извършва функционалностите на министър на правораздаването, допълниха от "Фокус ". След като Цачева подава оставка като министър, тя е изпратила писмо до ЦИК, с което се отхвърля от мястото си в Народното събрание и в този момент се наложи Добрева още веднъж да постави клетва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР