Парламентът отхвърли искането на Възраждане“ да се създаде временна комисия,

...
Парламентът отхвърли искането на Възраждане“ да се създаде временна комисия,
Коментари Харесай

Парламентът отхвърли искането за комисия, която да разследва заплахите срещу министър Йоловски

Парламентът отхвърли настояването на „ Възраждане “ да се сътвори краткотрайна комисия, която да ревизира обстоятелствата и събитията, свързани с изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски за оказан напън върху него от народни представители. 

В първото гласоподаване поддръжка пристигна от 78 народни представители. 1 народен представител на ГЕРБ-СДС гласоподава " за ", 36 депутати от ПП-ДБ гласоподаваха " за ", 32 депутати от " Възраждане " гласоподаваха " за ", 1 народен представител от Движение за права и свободи гласоподаваха " въздържал се ", 1 народен представител от Българска социалистическа партия гласоподава " за ", 7 депутати от Има Такъв Народ гласоподаваха " за " и самостоятелният депутатът Радостин Василев гласоподава " за ".

При второто гласоподаване поддръжка за проекторешението получи поддръжката на 62 депутати. 1 народен представител на ГЕРБ-СДС гласоподава " за ", а 8 " въздържал се ", 21 депутати от ПП-ДБ гласоподаваха " за ", а 1 " въздържал се ", 31 депутати от " Възраждане " гласоподаваха " за ", 2 депутати от Движение за права и свободи гласоподаваха " срещу ", 1 народен представител от Българска социалистическа партия гласоподава " за ", а 16 " въздържал се ", 7 депутати от Има Такъв Народ гласоподаваха " за " и самостоятелният депутатът Радостин Василев гласоподава " за ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР