Парламентът одобри днес на първо четене Закона за опазване на

...
Парламентът одобри днес на първо четене Закона за опазване на
Коментари Харесай

Парламентът одобри мерки срещу футболното хулиганство


Парламентът утвърди през днешния ден на първо четене Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия.

Промените са ориентирани главно против футболното безчинство.

Текстовете плануват режимът за достъп до всяко спортно събитие да се реализира посредством даването на избран документ за идентичност или след разчитане на персонална карта от скенер за персонални документи.

Вносителят на измененията и народен представител от „ Обединени патриоти " Славчо Атанасов уточни, че по законопроекта са работили шест месеца дружно с специалисти от четири министерства.

„ Неслучайно в неделя идва и Дейвид Боуман, който сътвори прословутата Конвенция за спортно и футболно - един голям документ, който, сътрудници, е просто един справочник по какъв начин би трябвало да се направи един актуален закон за футболното безчинство. Ние би трябвало по най-бързия метод сега да гласуваме незабавните ограничения, а огромният закон за футболното безчинство ще е подготвен в края на декември - началото на януари, тъй като там имаме чисто софтуерни проблеми “, сподели Славчо Атанасов./bnr.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР