Парламентът няма да изслуша шефката на ЦИК Камелия НейковаОт ПП

...
Парламентът няма да изслуша шефката на ЦИК Камелия НейковаОт ПП
Коментари Харесай

Ветото на Изборния кодекс пада в петък

Парламентът няма да изслуша шефката на ЦИК Камелия Нейкова
От Политическа партия оповестиха, че трябват от 6 до 8 месеца за разработване на специфична хартия за машините

В петък се чака депутатите да отхвърлят ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс. Нито една от партиите, които застанаха зад правото на гласоподавателите да вземат решение по какъв начин да гласуват- с хартиена бюлетина или машина, не се е отказала от тезите си, което значи, че има болшинство, което да преодолее ветото.

От “Продължаваме смяната ” гневно да бранят гласуването с машини. Хората на Кирил и Асен през днешния ден упорстваха, шефката на ЦИК Камелия Нейкова, да пристигна в Народното събрание, само че предлагането бе отхвърлено.

Калина Константинова от Политическа партия разгласи, че Камелия Нейкова би трябвало да каже дали ЦИК е подготвена да създаде избори по новите правила в Изборния кодекс.

Константинова разгласи, че от Българска народна банка є дали отговор, че специфичната хартия за машините, можела да бъде налична най-рано след 6 до 8 месеца. Толкова време е належащо за водна отбрана на хартията, само че в Изборния кодекс се споделя единствено, че хартията би трябвало да има отбрана, разяснява пред “Труд news ” Петър Кънев от Българска социалистическа партия, който е притежател на печатница. Той изясни, че банкнотите имат над 30 отбрани и множеството от тях са лесни за разработване и евтини.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР