Парламентът не се клати. Това каза в предаването "Лице в

...
Парламентът не се клати. Това каза в предаването "Лице в
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Нинова има лична фиксация към Борисов

Парламентът не се клати. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов във връзка свадите в Народното събрание тази седмица.

Очевидно доста персонално и егоцентрично се играе вляво – персоналните неточности се трансформират в световни проблеми. Това не са положителни знаци от виновни политици, съобщи Веселинов.

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила беше изгонена от пленарното съвещание през вчерашния ден поради език, който не е позволен в Народното събрание. Буквата на правилника беше спазена. Тя редовно се държи неуважително към своите сътрудници и постоянно прави изказвания към сътрудниците от ГЕРБ, които ги наскърбяват. Такава персонална фиксация каквато има Корнелия Нинова към Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, аз знам. Тя от 2011 година го кани да се схванат като мъже. Това е личностен проблем, а не проблем на Народното събрание. Ето това е алтернативата, в случай че България попадне под ръководството на левицата, уточни депутатът от Обединени патриоти.

По думите му управническата коалиция е монолитна. Имаме явен приоритет и стратегия, която изпълняваме. Смятам, че ще изкараме 4-годишния си мандат. Нямам подозрения и че групата на Обединените патриоти, както и тази на ГЕРБ ще гласоподават срещу оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, акцентира Искрен Веселинов.

Целта на Нинова е да бъде саботирано еврипредседателство и по един тесногръд метод да се рони имиджа на ръководството. Решавайки вътрешните си проблеми, Нинова вреди на България, съобщи националистът.

Движение за права и свободи също има своята фиск концепция и тя е връщането във властта и облагодетелстването на кръговете от компании към тях. Искат да влязат във властта от задната врата, като не могат от формалната. Ние знаем, че Движение за права и свободи не ни харесва, само че и ние не харесваме Движение за права и свободи. Смятаме, че те са първородното зло в българската плитика. Изместихме ги от мястото на балансьор, уточни ам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти.

По думите му приватизацията в доста от случаите е осъществена по неприятен метод и тези случаи би трябвало да бъдат разследвани. Смятам, че скоро обществото ще има резултати от тази активност, съобщи Веселинов.

Според него мониторинговите отчети на Европейската комисия за България и Румъния са унизителни. Този механизъм би трябвало да престане да съществува или да се разпростре във всички страни от Европейския съюз, акцентира Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР