Парламентът не изпълни функциите си със съдържание. Тази позиция изрази

...
Парламентът не изпълни функциите си със съдържание. Тази позиция изрази
Коментари Харесай

Борисов е във форма и ще играе в центъра на политическия терен, прогнозира доц. Киселова

Парламентът не извърши функционалностите си със наличие. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия доцент Наталия Киселова.

Парламентът не избра нито държавно управление, нито останалите 18 органа, които са в повърхностен състав, посочи тя. Вместо това без управления остават и.

Според нея Борисов е в политическа форма и ще стои в центъра на терена на политиката . Противникът му към този момент не е Българска социалистическа партия, а Политическа партия, а на Българска социалистическа партия съперникът е президентът .

Няма период, в който президентът да разпусне Народното събрание след както изясни доцент Киселова.
 Борисов сподели
Борисов сподели " не " на Българска социалистическа партия за третия мандат, само че репетира " да " за след изборите

Разговорите за ръководство би трябвало да са в Народното събрание, счита водача на ГЕРБ

Парламентът абдикира пред президентството , съгласно Христо Панчугов. Партиите не са водили смислени диалози за сформиране на държавно управление, регистрира той. Политическото водачество е некомпетентно да формулира значимите тематики, съгласно политолога.

Логично е ГЕРБ и Българска социалистическа партия да застанат в поддръжка на държавно управление, по мнението му. И двете въплъщават статуквото, сподели Панчугов. Провалът на новите е, че не са обяснили по какъв начин наподобява смяната , съгласно него. Но надали ще се случи магическият трик, както предвижда Панчугов. Това щяло да има висока политическа цена, която надали Бойко Борисов ще желае да заплати.

По мнението му политиците като че ли чакат жителите да им решат проблемите, само че това няма да се случи. като политическа групировка, акцентира той. Време е за явен политически дневен ред, по думите му.
 Борисов откри акцията със поръчка да избавя страната от
Борисов откри акцията със поръчка да избавя страната от " спасителите "

Две години политически безпорядък в страната вижда водачът на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР