Парламентът на Грузия изпадна в хаос в понеделник, след като

...
Парламентът на Грузия изпадна в хаос в понеделник, след като
Коментари Харесай

Парламентът на Грузия потъна в хаос, след като депутатите се нахвърлиха върху законопроекта за „чуждестранния агент“ в стил Путин

Парламентът на Грузия изпадна в безпорядък в понеделник, откакто водачът на парламентарната секта на ръководещата партия „ Грузинска фантазия “ беше ударен в лице, до момента в който разисква противоречив закон за " непознатите сътрудници ".

Видео, получено от Fox News Digital, демонстрира Мамука Мдинарадзе, на 45, ударен в лицето от депутата от опозицията Алеко Елисашвили, на 46, до момента в който приказва пред залата.

Мдинарадзе, който е движещата мощ зад законодателството, може да се види по какъв начин се прекатурва, до момента в който няколко други депутати се причисляват към мелето. Кадри демонстрират депутати от противоположни страни, които скачат от бюрата си и си разменят удари. По-късно протестиращите посрещнаха Елисашвили с възгласи пред постройката на Народното събрание.

Парламентът на Грузия потъна в безпорядък, откакто народен представител беше ударен с пестник от народен представител от опозиционната партия. (East2West)

Законопроектът за „ задграничните сътрудници “ е спорен в Грузия и е подложен на критика от страните като „ в жанр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР