Парламентът излезе в 10-минутна почивка заради скандал между управляващи и

...
Парламентът излезе в 10-минутна почивка заради скандал между управляващи и
Коментари Харесай

Чутовен скандал в парламента: Депутати "окупираха" трибуната заради Нинова!

Парламентът излезе в 10-минутна отмора поради скандал сред ръководещи и съпротива за това дали ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да вземе думата, съобщи " Фокус ".

Председателят на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров прочете декларация, в която загатна Българска социалистическа партия и водачът на партията Корнелия Нинова. В нея Сидеров съобщи, че на Българска социалистическа партия им е нужна лятна почивка, с цел да прочетат повече и да дойдат на есен с ария.

" През цялото време на съществуването си партия Атака е предложила неща, които Българска социалистическа партия отхвърляхте, в това число и тематиката за мигрантите ", сподели Сидеров.

Той разясни, че когато Атака са предложили да се връщат мигранти, Българска социалистическа партия са го отхвърлили.

" Бих ви повярвал, в случай че сте били поредни през годините, а не сте. Колкото до това дали министър председателят би трябвало да заяви какво ще приказва на своите интернационалните срещи, такава процедура в никакъв случай не е имало ", съобщи Сидеров.

" Ако малко повече неща бяхте прочели от мен, ще видите, че аз споделям аргументите за тази миграция. Причините са във вашите другари, доста постоянно се срещате с американския дипломат ", обърна се Волен Сидеров към Корнелия Нинова.

Дебатът породи, когато водачът на Българска социалистическа партия изиска думата за персонално пояснение, само че депутати от ръководещото болшинство се качиха при нея и не желаеха председателстващият проф. Явор Нотев да й даде думата.

Той разгласи 10-минутна отмора, защото на трибуната се качиха и депутати от опозицията. След оповестяването на почивката Нинова съобщи: " След 10-те минути съм на трибуната ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР