Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой

...
Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?

Парламентът гласоподава срещу основаването на краткотрайна комисия за това кой е заплашвал господин Йоловски, което ми подсказва, че нещо се случва в едната част от опозицията, която касае Българска социалистическа партия. Какво е договорила Корнелия Нинова? Кой й натиска бутона? Защо тази партия наподобява по този метод? За нас като български жители бе значимо основаването на такава краткотрайна комисия и щяхме да я подкрепим, по този начин както подкрепихме основаването на комисия, която да прегледа събитията от митинга против БФС. Даже бяхме подготвени да предложим тези две краткотрайни комисии да са с ръководители от опозицията, с цел да имат смисъл и да бъдат в действителност работещи. Това съобщи пред публицисти депутатът от „ “ (ИТН) Станислав Балабанов.

По думите му е видно, че „ някой някъде по коридорите се е договорил “.

Балабанов добави, че по време на председателски съвет ГЕРБ и Движение за права и свободи са били неутрални по предлагането за основаването на комисия, която да проверява заканите против министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.

Съгласиха се да я позволен за гласоподаване, само че както видяхте нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи я гласоподаваха, а Българска социалистическа партия се въздържа, в случай че можеше с гласовете си да наклони в интерес на това такава комисия да бъде основана.

Народният представител изясни, че е изискал отчети от външни специалисти, които са работили в ЦИК, Информационно обслужване, Министерство на електронното ръководство.

„ Поискал съм техните отчети, само че тези институции до ден-днешен не са ги дали “, уточни Балабанов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg